Procés de selecció

Per tal de formar part d'aquest programa, tots els participants vam haver de seguir un estricte procés de selecció.

Durant la primera fase, que comprenia els mesos de setembre i octubre, se'ns va demanar l'expedient acadèmic, cartes de recomenació, cartes de motivació i els cursos en els quals estàvem interessats. Un cop ho teniem tot, ho enviàvem i esperàvem resposta.

Més endavant se'ns va comunicar si havíem resultat preescollits, i, en cas afirmatiu, en quin curs. Un cop aquest correu se'ns va enviar, el/la cordinadora del curs en el que havíem estat preseleccionats es va posar en contacte en nosaltres per tal d'acordar una data de reunió per dur a terme la segona fase.

En el cas del curs de "Bojos per la Biomedicina", la segona fase consistia en una entrevista presencial a l'IRBB (Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona). Aquesta entrevista va ser breu (uns 15 minuts) i un cop finalitzada tocava esperar el comunicat final.

Finalment, al desembre, se'ns va comunicar a tots els preseleccionats si passaríem a formar part del programa de Bojos x la ciència, donant per finalitzat el procés de selecció.

Comentarios